Constone® Onkruidvrije tuin- en erfverhardingen

Als ervaren betonbedrijf is Finish Beton Groep - FBG, sinds kort gestart met een nieuwe tak van sport: Onkruidvrije tuin- en erfverhardingen.


Wie kent de nadelen van de traditionele bestratingmaterialen niet?

- onkruidvorming
- groene aanslag
- plaatselijke verzakkingen

Hier hebben we iets op gevonden en wel "In het werk gestort beton", uit de betonmixer, al dan niet gekleurd, afgewerkt, gevlinderd en ingezaagd op tegelformaat met een afstand van 80, 100 of 120 cm vierkant (of al naar gelang de wens van de klant). Het eindresultaat lijkt precies op grote, strak liggende tegels voor uw terras, oprit of tuinpad. En dus geen kans op onkruid en verzakkingen. Het "straten" van de normaal zware tegels van dit formaat met speciale klemmen kan dus achterwege blijven.


Onze werkwijze is als volgt:

Het te verharden project wordt door ons met bekisting uitgezet waarna (meestal met een betonpomp) de beton wordt gestort en op zodanige wijze afgewerkt dat het glad is. Ook kunnen wij tegen meerprijs het grondwerk vooraf verzorgen maar dat zou u ook hebben bij traditionele bestrating.

Standaard dikte van de betonverharding is 10 cm, 3 cm dikker dan de normale betontegels. Aan de beton zijn Confiber kunststofvezels toegevoegd om de duurzaamheid van de verharding voor tientallen jaren te waarborgen. Deze vezels maken de betonverharding slijt- en stootvast maar ook bestendig tegen invloeden als strooizout, zure regen en andere zaken die beton kunnen aantasten.

De dag na het storten worden de "voegen" gezaagd op een diepte van +/- 1,5 cm. Om u een idee te geven van het eindresultaat kunt u de afbeeldingen raadplegen.Kosten

Bekisting + beton + kleur + afwerking + zagen:

Voor oppervlakten van meer dan 100 m2 kost het u € 70,-/m2 (inclusief kleurtoevoeging). Kleinere oppervlakken zijn uiteraard per m2 in verhouding iets duurder. Grotere daarentegen iets voordeliger. Voor 50 m2 bijvoorbeeld moet u denken aan € 75,- per m2 en voor 20m2 aan € 95,- per m2. Prijzen zijn richtprijzen, exclusief BTW en grondwerk.

Kaart met beschikbare kleuren


Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met:

FBG - Techniek
Tsjûkemarwei 16
8521 NA Sint Nyk
0513 434690

Onkruidvrije bestrating Sierbeton Beton Kunststofvezel gewapend beton Gekleurd beton Kleurpigment Bestratingsmaterialen Erfverharding Tegels voor de tuin Verharding Onderhoudsvrij terras, oprit Duurzame bestrating Klinkers Waalformaat Dikformaat Terrastegels Kleurvaste bestrating Vloeistofdicht Slijtvast, Stootvast Krimpscheuren Alternatieve bestrating Onkruidvorming Verzakking Groene aanslag Betonwapening


Copyright ©